Saphie Wells Project

Saphie Wells Project

Saphie es una Cantant peruana installada a Barcelona des del 2007 ens presenta l’espectacle “cançons que m’agraden”.

Col·lecció de cançons que passades pel sedàs de la seva veu i acompanyada per un grup de músics que aconsegueixen aquella calidesa tan especial per donar la força que Saphie li proporciona a aquestes cançons.

Aquestes cançons són algunes de les que l’han acompanyat en el seu intens trajecte musical dels darrers anys; Billie Holiday, Sarah Vaughan, Bob Dylan, Jack Johnson, entre altres.

En aquest recorregut es troba amb el dels seus músics que hi aporten influències sonores de gent com Henry Texier, Arnold Dooyeweerd o Fred Hersch, especialment

És un grup de Jazz multinacional i multicultural. L’estil que els defineix és el jazz. Fundats al 2012, en formen part Saphie a la veu, Patrícia a la trompeta, Joan al saxo, Jaume al piano, Pablo a la Bateria i Manel al contrabaix.

Aquest grup ens proposa un viatge a traves de sentiments i alguna amagada obsessió amb una primera parada a “Cançons que ens Agraden”, espectacle musical que proposa una col·lecció de cançons que van des dels standards de jazz, temes originals del grup amb algunes influències de rítmes afro-peruans.

És un dels grups amb més projecció en l’escena jazzística actual.

 WhatsApp us